Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εμείς να τα βλέπουμε!!!



Το διαβάσαμε στο Daily news 24 (διαδυκτιακός τόπος πληροφόρησης) και σας το μεταφέρουμε κατ' αντιγραφή. Από την ίδια ανάρτηση αντιγράφουμε και την φωτογραφία, που παρουσιάζει εσωτερικό λεωφορείου της Ροδόπης... Κείμενο και φωτογραφία αφιερώνονται σε μας, τους ακρίτες της Δυτικής άκρης...



Άλλη μια νέα υπηρεσία από του ΚΤΕΛ Ροδόπης είναι προσβάσιμη στους πολίτες. Η εγκατάσταση WiFi ίντερνετ είναι πια γεγονός.
Εδώ και ένα μήνα λειτουργεί η υπηρεσία και δεν αφορά το κτίριο του ΚΤΕΛ, αλλά στα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η πρωτοποριακή κίνηση των ανθρώπων του ΚΤΕΛ απευθύνεται κυρίως στους νέους, με σκοπό να απολαύσουν τα μακρινά τους ταξίδια, από και προς, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των επιβατών του ΚΤΕΛ είναι φοιτητές και αυτός ήταν ο λόγος που μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση, είπε ο μέτοχος της επιχείρησης Χουσεΐν Ερτζάν, ο οποίος και τόνισε ότι το διαδίκτυο παρέχεται εντελώς δωρεάν καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και πίσω στην Κομοτηνή. "Οι επιβάτες δεν έχουν παρά να ζητήσουν τον κωδικό πρόσβασης από τον οδηγό του λεωφορείου, και με τη χρήση των υπολογιστών τους ή με τα κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας, έχουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο". Είμαστε το μοναδικό ΚΤΕΛ που προσφέρει αυτή την υπηρεσία, είπε ο κ. Ερτζάν και αναφέρθηκε στην ικανοποίηση που εκφράζουν οι επιβάτες, όταν αντικρίζουν το σήμα WiFi ίντερνετ, ανεβαίνοντας στα λεωφορεία, που παρέχουν την υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: