Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Ωραίο ξεκίνημα για το 2009…

… η βραδυά, που οργάνωσε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο η Χορωδία Κέρκυρας σε συνεργασία με την συμφωνική ορχήστρα των Τιράνων. Βραδυά, που αφιερώθηκε στο αποχωρούντα διευθυντή της Χορωδίας και σεμνό εργάτη της τέχνης επί αρκετές 10ετίες Λευτέρη Σπίνουλα και την σύντροφο στην ζωή και την τέχνη Αγγελική Κατωπόδη-Σπίνουλα.
Στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος η Χορωδία Κέρκυρας επιβεβαίωσε την φήμη της σαν χορωδιακό σύνολο υψηλών προδιαγραφών. Ιδιαίτερα άρεσε και καταχειροκροτήθηκε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με την συμμετοχή των solist Δημήτρη Καβράκου, Χριστόφορου Σταμπόγλη και του Παντελή Κοντού (βαρύτονοι), Γιάννη Χριστόπουλου (τενόρου) και της Τζίνας Πούλου (σοπράνο). Μαζί με την χορωδία Κέρκυρας ακούστηκαν σε έργα Mozart, Verdi και Rossini.
Ιδιαίτερος έπαινος ανήκει στην συμφωνική των Τιράνων, που ακούστηκε σαν έμπειρο σύνολο με γεμάτο ήχο και φυσικά στο μαέστρο Αλκη Μπαλτά, που η μπαγκέτα του χαρίζει ποιοτικές στιγμές στους μουσικόφιλους Κερκυραίους…
ΥΓ. Η οριστική μονωτική επισκευή της οροφής του δημοτικού Θεάτρου καταγράφονται στα συν της Δημοτικής αρχής και κυρίως της πόλης μας για την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: