Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

Αξίζει τον κόπο....

...η συναυλία τζαζ, που δίνεται στον αμπελώνα στο Τρίκλινο, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου. Ηγέτης του σχήματος ο Δήμος Δημητριάδης πασίγνωστος στους φίλους της τζαζ στο νησί μας (κιαι όχοι μόνο). Οι Κερκυραίοι μουσικόφιλοι και ειδικότερα οι λάτρες της τζαζ του οφείλουν χάριτες. Το σχήμα είναι η ορχήστρα τζαζ αυτοσχεδιασμού του Τμήματος Μουσικών Σπουδών. Ετσι πλάϊ στον Δήμο Δημητριάδη οι μαθητές του: Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), Ντίνος Μάνος (μπάσο) και Γιώργος Κωστελέτος (τύμπανα). Στην συναυλία του Σαββάτου παρουσιάζουν ένα απόσπασμα από το έργο που συντελείται στο εργαστήρι ελεύθερου τζαζ αυτοσχεδιασμού, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του σχήματος σε μη ακαδημαϊκό περιβάλλον.
Ωρα έναρξης η 10η βραδυνή...Και για όσους δεν επιθυμούν να μετακινηθούν με το ΙΧ τους, θα υπάρχει λεωφορείο, που θα αναχωρήσει στην 9:30 έξω από το Παλιό Φρούριο....

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr