Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009

Είμαστε περήφανοι...


...Για την ικανοποίηση των θεατών της πρώτης μας γεννέθλιας εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας την Παρασκευή 13/3/2009 με τίτλο : Χτές το Βράδυ.

Είμαστε περήφανοι -χωρίς σεμνοτυφίες- για την ποιότητα της μουσικής παράστασης, όπως την υπηρέτησαν το Corfu Retro Ensemble -ένα σύνολο Κερκυραίων μουσικών, που με την μαγική μαεστρία του Αναστάσιου Στρίκου γέμισαν την αίθουσα με ήχο ποιότητας. Είματε περήφανοι για τον Ακη Λαλούση, βαρύτονο που δικαίωσε την μετάκλησή του και την συμμετοχή του. Είμαστε περήφανοι για την Αντζελα Προβατά, που έδεσε με τον ενδιάμεσο λόγο τα μουσικά δρώμενα της βραδυάς. Είμαστε περήφανοι για την Ρόζα Πουλημένου, καλλιτεχνική διευθύντρια της ΟΠΕΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την φωνητική της τέχνη, που αφιέρωσε στους θεατές της βραδυάς.

Πάνω απ' όλα είμαστε περήφανοι για τα σχόλια των θεατών της βραδιάς, που απόλαυσαν το είδος -ποιοτικό έντεχνο Ελληνικό τραγούδι στις πηγές του-και έφυγαν κατενθουσιασμένοι με τον καλό τους το λόγο.

Η πρώτη μας εκδήλωση έδειξε διάθεση συνέπειας στην ποιότητα, που υποσχεθήκαμε για τις παραγωγές μας... Πήραμε δύναμη και θα συνεχίσουμε. Το Γκαλά του Χέντελ θα ακολουθήσει...

Στο μεταξύ ακολουθεί και η 2η βραδιά της ιδιας παράστασης "Χτες το βράδυ". Οσοι πιστοί προσέλθετε...ΣΑΒΒΑΤΟ, 14/3/2009, ώρα 9:00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο οι μονωδοί και ο μαέστρος.Γράψτε κάτι και για τους μουσικούς. Το μαντολίνο ας πούμε ήταν εξαιρετικό!

ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

Συμφωνώ, παράληψή μου έχεις δίκιο